4134002 0912 - 66981502 021

درب برقی یا اتوماتیک همانطور که از نامش پیداست دربی است که با نیروی برق عمل باز و بسته شدن را به صورت اتوماتیک انجام می دهد از مهمترین دلایل رواج استفاده از درب برقی میتوان به سهولت در تردد ، جلوگیری از اتلاف انرژی ، زیبایی ظاهری و ... اشاره کرد که با پیشرفت روزافزون تکنولوژی تحولات زیادی در نحوه عملکرد این دربها ایجاد شده است .(مطالعه بیشتر : تاریخچه درب اتوماتیک - چرا درب اتوماتیک )

اساس کار درب برقی به این صورت است که با به کارگیری قطعات خاصی شرایطی فراهم میشود که میتوان درب را به صورت خودکار باز یا بسته کرد به عنوان مثال با به کارگیری چشمی درب برقی ورود یا خروج افراد تشخیص داده میشود و درب به صورت اتوماتیک عمل میکند و یا در درب برقی کرکره ای با استفاده از ریموت میتوان فرمان باز و بسته شدن را صادر کرد.

متداولترین دربهای برقی که با استقبال بالایی همراه است را میتوان به صورت زیر دسته بندی کرد :

- درب برقی شیشه ای

- درب برقی کرکره ای

- درب برقی بازویی

- درب برقی ریلی

 

درب برقی شیشه ای :

این نوع درب که به درب اتوماتیک شیشه ای نیز شناخته میشود را میتوان رایج ترین و زیباترین نوع درب برقی دانست که در ورودی اکثر هتل ها،بانکها ، شرکتها و ... وجود دارد .

این مدل درب  در انواع مختلفی قابل ارئه می باشد که از رایج ترین آنها میتوان به درب برقی کشویی (اسلایدینگ) ، درب برقی  تلسکوپی اشاره کرد که هرکدام ازاین مدلها متناسب با شرایط محل نصب در انواع مختلفی قابل اجرا می باشند .

بخشهای مهم تشکیل دهنده این نوع درب برقی را میتوان به صورت زیر عنوان کرد :

- اپراتور که شامل تمامی متعلقات الکترونیکی اعم از موتور ، مرکز فرمان و چشمی می باشد و بخش مهمی از قیمت درب اتوماتیک شیشه ای را شامل می شود .

 - شیشه سکورت

- فریم دور شیشه

- یراق آلات نصب

  (مطالعه بیشتر : درب اتوماتیک شیشه ای )

 

 

درب برقی کرکره ای :

درب برقی کرکره ای که به نام های دیگری مانند کرکره برقی یا درب پارکینگی نیز شناخته می شود یکی دیگر از انواع رایج درب برقی به شمار میرود که با نگاهی به اطراف خود در کوچه و خیابان حتما نمونه هایی از آن را دیده اید .

در ساخت کرکره های برقی از تیغه های مختلفی استفاده میشود که به طور خلاصه میتوان بیان کرد :

- تیغه آلومینیوم که معمولا دو سایز  80mm  و 100mm به کار گرفته میشود .

- تیغه گالوانیزه که مانند تیغه آلومینیوم در دو سایز 80 و 100 میل به کار گرفته می شود .

- تیغه پلی کربنات (تلق شفاف) که معمولا از زوار آلومینیوم و استیل در آن استفاده می شود.

موتورهای به کار گرفته شده در این نوع درب برقی نیز متناسب با سایز دهنه و وزن تیغه در توان های مختلفی قابل ارائه می باشد .

 

 درب برقی بازویی :

این نوع درب که به آن جک بازویی یا جک پارکینگی نیز گفته می شود جهت کنترل کردن درب حیاط یا پارکینگها استفاده می شود به این صورت که با قرار گرفتن جک در پشت درب ( در محل مناسب ) به صورت تک لنگه یا دو لنگه عمل باز و بسته کردن درب به صورت اتوماتیک را انجام می دهد لازم به ذکر است جهت بالا رفتن ایمنی درب برقی  سنسوری در بین درب قرار گرفته تا در صورتی که مانعی بین آن قرار بگیرد مانع از بسته شدن درب می گردد .

به صورت کلی انواع درب برقی بازویی را میتوان به صورت زیر دسته بندی کرد :

- الکترومکانیکی :  این مدل برای دربهای سبک مانند درب ساختمانهای مسکونی و تردد پایین به کار گرفته می شود و نحوه عملکرد موتور آن به صورت گیربکسی می باشد .

- هیدرولیکی : این نوع درب برقی که عملکرد سیستم آن با باد و روغن می باشد بسیار پر قدرت هستند ومعمولا برای دربهای سنگین و تردد بالا به کار گرفته می شوند مانند پارکینگهای عمومی و ...

 

 

- درب برقی ریلی :

درب برقی ریلی یا کشویی نوعی دیگری از دربهای برقی است که برای درب حیاط ، سوله یا پارکینگهای بزرگ استفاده می شود . این مدل درب برخلاف مدل بازویی موقع باز شدن فضای چندانی را اشغال نمیکند و نسبت به نوع بازویی برای دربهای با تردد کمتر به کار گرفته می شود و به همین دلیل معمولا طول عمر بیشتری دارد واز معایب آن میتوان به سرعت پایین و محدودیت به فضای خالی سمت چپ یا راست لنگه متحرک اشاره کرد .

 

 

لطفا جهت دریافت مشاوره حضوری رایگان و لیست قیمت انواع درب برقی با بخش فروش گروه فنی دلتادر تماس حاصل فرمایید .

4002 413 0912

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :